Devojka jesen
unsplash.com

Stigla nam je jesen, godišnje doba kada lišće opada, tmurni oblaci se nadvijaju nebom, a zvuk duge kiše nas uspavljuje.Za četiri znaka Zodijaka, zvezde su spremile neviđenu radost! Evo koji su to znakovi i šta ih lepo čeka u narednom periodu!

Vaga

Reč je o horoskopskom znaku koji ne voli krajnost, te im je jesen omiljeno doba godine. S obzirom na to da Vaga voli ujutru da bude aktivna, jesenja jutra su za njih rezervisana za boravak u prirodi gde džogiraju.

U sunčanim jesenjim danima takođe rado odlaze u planine, gde mogu da odmore oči u predivnom pogledu.

Vage vode računa o ishrani, te je jesen vreme da se radujemo sezonskom povrću i voću. Uvek su negovane, te jedva čekaju da kupe novu jaknu ili kardigan koji će im šetnje tokom jeseni podići na još lepši nivo.

Bik

Bik uživa u jesenjim bojama zemljanih tonova jer je veoma povezan sa zemljanom energijom. Šuštanje lišća za njega je prava poezija koju može da posmatra satima i satima.

Bik više voli ušuškanost u kućnoj varijanti. Posebno voli jesenju kišu koja pročišćava od negativne energije. Uživa u ukusu i mirisu pečenog kestena. Jesen za Bikove ima posebnu motivišuću energiju za poslovni uspeh.

Rak

Rak je nežan i pomalo zatvoren u sebe, te je jesen idealna za njega. Tada može sebi priuštiti divnu šetnju šumom i prepusti se mislima obogaćenih šarenim lišćem.

Rak uživa tokom jeseni u porodičnim aktivnostima i u pripremi poslastica sa pečurkama. Supa od bundeve mu je omiljena jesenja poslastica.

Mnogi Rakovi se tokom jeseni bave uređenjem doma i vrta. Energija jeseni posebno opušta Rakove i donosi im mir.

Strelac

Strelac se raduje jeseni, jer je ovo period žetve, odnosno vreme kada ubiramo plodove svog rada. Jesen je takođe idealno vreme za aktivnog Strelca koji voli da živi u avanturističkom duhu, najviše se raduje jesenjim putovanjima u nepoznato, uživajući u živopisnim promenama.

Tokom ovog godišnjeg doba zrači pozitivnom energijom, naročito kada ga sunčevi zraci miluju, ulivajući mu novu nadu i dajući smernice za nove poslovne pobede.Strelac se raduje druženju sa prijateljima, toplim napicima i prijatnim razgovorima.

View this post on Instagram

07.10.2020g. Sredom vlada Merkurovska energija misli i reči. Mesec iz Blizanaca pravi trigon sa Suncem iz Vage što je odličan aspekt da sebe stavite u prvi plan. Vrlo su naglašene sposobnosti komunikacije pregovora , dogovora ,sposobnost u svemu što je vezano za partnerske odnose komunikaciju i druge sposobnosti dolaze do izražaja kao i vaša ličnost i dela. U nastavku dana Mesec pravi kvadrat sa Neptunom pa pojedine osobe mogu biti rasejane ,dekocentrisane,nesigurne što može uticati na vaš emotivni život pa dobro pazite i ne donosite neke odluke kada su emocije u pitanju. Vrlo nepredviđen aspekt u narednim danima je opozicija Merkura sa Uranom pa su moguće prepreke da se nešto započme jer se nije ranije nešto završilo pa iz prošlosti se mora završili da bi se raščistio naredni put. Pojedine osobe usled neuspeha mogu prekinuti saradnju sa timom,poslovnim partnerima ,porodičnim poslovima i odnosima. Pazite kada je brzopletost ,nepromišljenost,ishitrenost u pitanju jer usled nervne napetost možete uraditi loše stvari. Mogući su problemi u saobraćaju ,svađe ,povrede i udesi. Kako je sreda dan trgovine,dogovora ,biznisa onda mudro iskoristite ovaj dan. Kod pojedinaca koji nisu imali sreće danas baš može im biti naklonjena. Emotivno je odlično za osobe koje su duhovite i otvorenog srca. Novčana situacija je dosta dobra dok pojedinci mogu dobiti novac neočekivano. Generalno gledano dan je dosta dobar kada izbegnemo nepromišljenos,ishitrenost i budemo pažljivi na rečima i u saobraćaju . Odličan dan je pred nama pa ga iskoristite. Srećno u svemu ,budite mi zdravi ????????❤?#astrologija #horoskop #astrokonsultacije #tumačenjenatalnekarte #astrosaceti Za sve informacije ☎️+381 63 563 013 #Viber #WhatsApp

A post shared by Zeljka Knezevic (@astrologijahoroskopnovisad) on

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here