EPA-EFE/PETER POWELL
Mohamed Salah

Mohamedu Salahu, asu Liverpula se ispunila želja i njegova ekipa će u finalu ovogodišnje Lige šampiona igrati u Parizu protiv Reala iz Madrida. Meč je na programu 28. maja u Parizu.

Dan pošto je Liverpul prošao Viljareal u polufinalu, a očekivala se revanš utakmica Real Madrida i Mančester sitija, Egipćanin je poručio kako želi Real u finalu.

Salaha još uvek boli finalna utakmica Lige šampiona 2018. godine iz Kijeva kada je Real pobedio 3:1 najviše zahvaljujući neshvatljivim kiksevima tadašnjeg golmana engleskog kluba Karijusa.

Na tom meču Mo je morao da napusti teren već u 30. minuti posle grubog starta Serhija Ramosa.

– Sada je došlo vreme da se reše neki neraščišćeni računi – poručio je Salah pošto je saznao ime rivala u utakmici za naslov najboljeg u Evropi.

Prošle sezone takođe su snage odmerili Liverpul i Real. Tada, u četvrtfinalu, Madriđani su ponovo bili bolji i slavili sa ukupno 3:1.

Posle poraza od Reala u finalu 2018. godine, Liverpul je osvojio pehar u Ligi šampiona i to godinu dana kasnije kada je u engleskom finalu bio bolji od Totenhema sa 2:0. Salah je tada postigao prvi pogodak na utakmici.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here