Printscreen
Sanja Vučić

Pevačica Sanja Vučić rado je viđen gost u žirijskoj stolici muzičkog šoua i ne krije sreću što ima priliku da bude podrška takmičarima koji ostvaruju svoje snove.

– Ovo mi je već treći ili četvrti put da sam u žiriju i svaki put imam ja imam tremu zato što su ipak to ljudi koji se već godinama bave muzikom i sada imaju priliku da to i pokažu, a ja sam sad u ulozi da njih ocenjujem, mada nikada do sada se nije desilo da se meni neko od njih ne dopada i da moram da kažem nešto negativno- istakla je ona.

Važi za jednu od najtalentovanijih mladih vokala što je dokazala i učešćem na Evroviziji, ali i najvećim profesionalcima reči podrške i hvale izuzetno znače.

– Od kada sam počela da pišem i da budem autor nisam nailazila na osporavanja i negativne komentare, već su to bili komentari podrške koji su mi dali vetar u leđa da nastavim to da radim- rekla je i dodala da je ljubav pokretač koji je inspiriše.

Iako je sarađivala sa mnogo kolega i nedavno bila specijalni gost na koncertu Marije Šerifović, za sada ima jednu neostvarenu želju kada je reč o muzici.

– Volela bih Saši Matiću da napišem pesmu, dogovorićemo se nešto (smeh)- priznala je pevačica.

Nema sumnje da u poslu ide sve po planu, međutim ono što mnoge intrigira je ljubavni život Sanje Vučić, te je otkrila da li se konačno pojavio “gospodin poravi”.

– Ne, da sam ja bila svesna toga (smeh). Uglavnom nekada flert možda ne mogu da protumačim na pravi način tako da za sada još uvek soliram, sama sam- priznala je Sanja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here