Lična arhiva
Izbor za lepoticu Queen of the World u Negotinu

Firmi AS Špicenberg i vlasnici Andrijani je dodeljena licenca za održavanje izbora za najlepšu devojku za Queen of the World 2024. Nakon prvog kastinga u Negotinu, sledi kasting šou u Nišu koji će se održati 16. februara.

– Mi smo zastupnici za ovo takmičenje u Srbiji za 2024. godine. Radili smo pilot-projekat krajem leta u Negotinu, a pripreme uveliko traju za kasting šou u Nišu koji će se održati 16. februara. Najlepše devojke će učestvovati na finalnom izboru za najlepšu devojku na Queen of the World ove godine u Beogradu. Nakon toga najlepša Srpkinja stiče plasman za Queen of the World koje će biti održano na jesen 2024. godine. U Negotinu je pilot-projekat prošao emotivno. Svi su bili zadovoljni i izabrane su dve najlepše devojke direktno za finale, koje će učestvovati na sceni i u Nišu – rekla nam je Adrijana M. Špicenberg.

U Nišu se, kaže, biraju još dve najlepše devojke za finale u Beogradu ali je takođe ostavljena mogućnost da se i u Beogradu ponovo predstave.

– Imamo mnogo prijava, negde oko 70 devojaka i očekujemo jedan svojevrstan spektakl srpskih lepotica u Nišu. Cilj nam je da preko Queen of the World približimo i pružimo šansu devojkama s juga Srbije da ostvare svoje želje, predstave svoju zemlju, da postanu jako uspešne u tom poslu ili možda otkriju neku drugu poslovnu mogućnost.

Andrijana M. Špicenberger (sredini) sa lepoticama

Prirodna lepota

– Kao i uvek do sada, Queen of the World stoji iza toga da se, pored izgleda, ocenjuje obrazovanost, harizma, elegancija, stavom i prirodnom lepotom. Visina i težina ne igraju odlučijuću ulogu jer su nam potrebne devojke koje će uspešno predstaviti i sebe i porodicu i zemlju iz koje dolazi – kaže Andrijana M. Špicenberg.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here