Šapiću za rođendan torta i najmanji broj bodova

0

Gangula ke za rođendan dobio tortu, ali i najmanji broj bodova
 

Na početku emisije Aleksandar Josipović je dobio dve torte u lice. Izgleda da su pojedini iskoristili priliku da se osvete najkontroverznijem članu žirija za pojedine komentare u proteklom periodu.

Nigor i Jelena Borović su otvorili takmičarski deo emisije. Marija je ocenila da je njoj ovo više izgledalo kao parodija na bečki valcer. Nikola je uočio dobar napredak. u plesu Nigora. Kosti je uočio da ovom muzičaru bolje leže brži plesovi.

–Podsetio si me na Tomu Nikolića koji kasni na poplave! – rekao je Josipović Nigoru.

Paso doble su plesali Vanesa Šokčić i Vlada Todorović. Nikola je ocenio da je Vanesa najopasniji protivnik u duelu.

–Širila si se kao panika na društvenim mrežama, ali za razliku od Vučića, ja tebe neću cenzurisati! – rekao je Josipović Vanesi.

Aleksandar Šapić i Slađana Ivanišević su otplesali Ča-ča-ča. Kosti je primetio da Šapić ne uživa u plesu. Josipoviću je Aleksandar izgledao kao Ruška Jakić kada bi plesala.

–Gangula ovo je bio neviđeni Ča-ča-ča! – rekao je Nikola Mandić.

Ivan Mihajilović i Marija Martinović plesali su engleski valcer. Marija je pohvalila ovaj performans.Niz komplimentara ovaj par je pokupio i od ostalih članova žirija.

 

Salsa im donela najveći broj bodova: Tanja Petrović i Marko Vasiljević
 

Tanja Petrović i Marko oduševili su žiri salsom. Josipović je pohvalio hrabrost Tanje.

Ponovo je Aleksandar našalio pa je rekao da deluju kao da su popili vodu sa likom Vere Matović i da zato imaju toliku energiju.

Tanja Bošković i Marko Mićić otplesali su fristajl.

–Ako budete povećavali sve više muškaraca svašta može da se očekuje! – rekla je Tanja na komentar Nikole da ne zna više šta da očekuje od glumice.

Nakon prvog dela emisije, Tanja Petrović i Marko imaju najviše poena – 38!

Nakon podeljenih bodova žirija za zajednčke plesove, Slađana Ivanišević je prišla Šapiću sa tortom i na ovaj način mu čestitala rođendan. Međutim, nije ga i žiri obradovao poklon jer su Slađana i on dobili najmanje glasova za svoje večeras prikazane plesne veštine.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here