Promo
Sara Reljic

Pevačica je do sada krila svoj privatni život, ali kako njeni prijatelji kažu sada ima previše razloga za sreću!

Pevačica Sara Reljić ima razloga više razloga za slavlje. Nakon što je snimila pesmu “Loša devojka” sa svojim kolegom Nemanjom Đerićem Đeksonom, njoj je krenulo i na ljubavnom polju. Kako upućeni tvrde između njih dvoje su se rodile simpatije dok su radili na ovom zajedničkom projektu.

-Sara i Đekson su se družili još dok je ona bila u vezi sa Vojketom, i zaista su uvek bili jedno za drugo tu. Međutim, fanovi su stalno pisali kako bi voleli da njih dvoje snime duet i oni su rešili da probaju. Tokom rada na pesmi su se još više zbližili i u jednom momentu shvatili da zapravo tu postoji nešto više od prijateljstva. – priča izvor blizak novopečenom paru.

-Sara ne voli da priča o svom privatnom životu u javnosti i trudi se da sve ostane iza nje i da je ljudi gledaju isključivo kroz muziku, ali izgleda da je ovog puta zaista drugačije. Ona je i sa prethodnim dečkom Vojketom isto snimila duet ali izgleda je to za njihovu vezu bio maler pa su ubrzo nakon toga i raskinuli. – dodaje on.

-Izgleda da će ovog puta biti drugačije jer je sada baš srećna, pa ne treba da čudi što njih dvoje uopšte ne obraćaju pažnju na to što se dešava oko njih već su isključivo okupirani svojom vezom.- zaključuje on.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here