Saša Ćurčić Đani napustio Farmu

0

Na farmu su, kao specijalni gosti, trebalo da dođu Lepa Brena, Savo Milošević, Sergej Trifunović i Kiki Lesendrić, ali se oni nisu pojavili zbog obaveza.

 

Razočarani ukućani navalili su na roštilj i piće, pa se ponovio već viđeni scenario od prošle nedelje. Usledilo je pijančenje do ranijih jutarnjih sati, a prednjačio je Đani koji je pod dejstvom alkohola pokušao da slupa CD plejer koji su ukućani dobili od organizatora kako bi uživali u muzici, a potom je iz zaleta skakao na trpezariski sto. Ukućani su pokušali da ga smire, ali im to nije polazilo za rukom, pa je Viktorija došla do zaključka da je u njega "ušao" đavo.

 

U ranim jutarnjim satima ona ga je naterala da legne na trpezarijski sto i uz pomoć ostalih ukućanki vršila obred "isterivanja" đavola. Međutim, obred nije pomogao i Đani je u ranim jutarnjim satima samovoljno napustio farmu.

 

Dosta smo se igrali: Đani šutira

 

On je danima kukao da više ne može da izdrži, da mu je svega dosta i da želi što pre da ode kući. Svoj odlazak on je najavio nekoliko sati ranije kada su se ukućani zabavljali igrom "Istina ili izazov" i kada je rekao da će imanje napustiti te večeri ili ujutru kada se naspava. Na farmi ga nije zadržala ni bivša misica Sandra u koju se, prema sopstvenom priznanju, zaljubio.

 

Nigor je ukućane zabavio striptizom, ali to nije prvi put da se skinuo na imanju što su kamere i zabeležile.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here