Đani u dubokoj depresiji posle Farme

0

– On je potpuno lud. Otišao je samo u bade mantilu po kiši, a svoje stvari je ostavio svuda po imanju – komentarisala je gazdarica Marina Perazić za doručkom tog jutra.

Dan po izlasku sa "robije", kako je nazvao boravak na farmi, Đani je proveo je tužan, melanhoničan i nesrećan u čudnom polusnu, neraspožen za bilo kakvu priču.

– Njegov telefon je kod mene, još mu ga nisam dao, jer nije u stanju da se javlja, niti da razgovara sa bilo kim. Strašno je razočaran svime što se dešava na "Farmi", razočaran je ljudima. Dajte mu samo malo vremena da dođe sebi – rekao je Đanijev prijatelj, koji se javio na njegov mobilni telefon nekoliko sati nakon njegovog izlaska sa imanja.

Svoj boravak na imanju u Barajevu, pod budnim okom 40 kamera Đani je okarakterisao kao "dvadeset dana pakla". Najžešći okršaj je imao sa Cakanom kojoj je u jednom trenutku čak zapretio da će je "strpati u šporet smedetrevac kao pitu!" Cakanu je izluđivalo njegovo ponašanje, pa ga "častila" raznim imenima poput bolid, idiot i molila ostale ukućune da mu skrenu pažnju da više ne "stavlja nož u usta sa onom šubarom na glavi", ili da ne "zabija nož u jabuku"…

 

(Opširnije u sutrašnjim Vestima)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here