ATAImages
Saša Matić

Pevač Saša Matić bio je jedan od gostiju iznenađenja na četvrtom koncertu Aleksandre Prijović u Zagrebu, a te večeri je pred publikom otkrio šta zamera mlađoj koleginici.

Nakon dueta “Ko si ti”, Saša se obratio Aleksandri emotivnim govorom, a ona mu je uzvratila istim rečima i zahvalila mu se na podršci koju joj pruža sve ove godine.

– Dragi moji prijatelji, Aleksandra je večeras dokazala da muzika i ljubav nemaju granica kada ste vi u pitanju. Ja ti želim Aleksandra, sledeći put kada budeš pevala ovde u Zagrebu, ne pet, ne šest, najmanje deset ovakvih Arena – rekao je Sale, dok je Prija odmah odgovorila:

– Moram da vam kažem da sam ja oduvek imala Saletovu podršku od kada sam bila mala. Sale je uvek verovao u mene, uvek me je podržavao, uvek me savetovao kao svoje dete, kao sestru. Ja se vrlo dobro sećam kada sam pre pet godina stala na binu ovde pored Vas u sedmom mesecu trudnoće, Aki je sada sa nama ovde večeras. I ja imam tu čast da ste Vi večeras na mom koncertu, nikada vam ovo neću zaboraviti – rekla je pevačica.

Saša se zatim ponovo zahvalio Aleksandri, ali i pred publikom otkrio šta joj najviše zamera sve ove godine koliko se poznaju.

– Znate šta joj samo zameram, godinama joj već pričam da mi ne persira, a ona sve vreme to radi. Hvala ti puno, meni je čast i zadovoljstvo što sam večeras ovde sa mojom Aleksandrom ovde na sceni i čast je pevati za vas ovde i biti deo ove Aleksandrine divne priče – zaključio je Sale, piše “Grand”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here