Printscreen
Saša Mirković

Najveća muška regionalna zvezda Aleksandar Vuksanović, alijas Aca Lukas, nedavno je učestvovao u trci za Evroviziju, gde se publici predstavio sa pesmom „Oskar“, a nakon takmičenja, pevač je rešio da podnese krivičnu prijavu protiv članova žirija i čelnikа RTS, koje je optužio da su uticali na ishod i rezultate takmičenja.

Iako je u poslednjem trenutku odustala od učešća na muzičkom takmičenju za koje se prethodno prijavila, Goca Tržan je osudila ponašanje svog kolege nakon izbora pesme za „Evroviziju“, ističući da on sve radi smišljeno jer voli da iritira javnost i diže prašinu oko sebe. Osim toga, Goca je istakla da joj se Lukasova pesma uopšte nije dopala, a pevačev menadžer i producent Saša Mirković se oglasio i podsetio pevačicu na sopstvene neuspehe kada, kako kaže, nije mogla da proda više od 45 karata za solistički koncert u Centru „Sava“.

– Goca kaže da Lukas pravi skandale, a nema većeg skandala na javnoj sceni od onog koji je ona napravila kada je u očaju izmislila koncert za jednog čoveka. To je isto kao da osoba koja ne može da proda 100 karata u Centru „Sava“ sebe poredi sa Erosom Ramacotijem. Podsećam Gocu da je, kada je bila na vrhuncu svoje karijere, prodala samo 45 karata za svoj solistički koncert – bio je oštar na samom početku razgovora Mirković, koji je potom otkrio Gocinu najveću laž. Naime, kako estradni menadžer kaže, Tržanova 2001. godine nije mogla da se pomiri sa poniženjem zbog lošeg odaziva, te je za medije izmislila priču da je sve ulaznice za koncert otkupio jedan biznismen.

– Mi smo tada izmislili „koncert za jednog čoveka“. Odnosno, kako se ne bi saznalo da je prodala samo 45 karata, Goca je javnosti rekla potpunu laž, da je sve ulaznice kupio jedan čovek, njen tadašnji dečko. Stoga, predlažem Goci da se drži blogerisanja jer joj to ide znatno bolje od pevanja – zaključio je Mirković.

Podsetimo, Goca je u izjavi za domaće medije istakla da Lukasova pesma ne bi bila dobar izbor za srpskog predstavnika u Torinu.

– Lukas je majstor da podigne prašinu. On je vrlo smišljeno sve ovo radio, i to je potpuno u redu. Nije mi tu ništa čudno, jer Lukas voli da iritira i da bode prst u oko, to je njegov način. Iskreno, meni se nije svidela Lukasova pesma. On je fakat balkanska zvezda, koja ima mnogo publike i puni arene, klubove. To je nesporno. Ali da li je on čovek koji treba da ide da predstavlja Srbiju, nisam sigurna u to – rekla je Goca.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here