Foto: KK Partizan NIS
Sašo Filipovski

Kao što se i očekivalo nakon poraza od Cibone, Sašo Filipovski više nije trener KK Partizan!

Uprava kluba odlučila je da smeni Filipovskog nakon serije loših rezultata, odnosno nakon devet poraza u poslednjih 11 mečeva. On nije bio na poslednjem treningu kluba, već je za to vreme bio na sastanku sa čelnicima kluba, a umesto njega je sa igračima radio Aleksandar Matović, koji je glavni kandidat za upražnjenu klupu.

Sigurno je da Filipovski više nije po ukusu čelnika crno-belih i on je bez ikakve dileme već bivši, a jedino je ostalo da se definitivno razjasni da li će on voditi ekipu i na meču protiv Metropolitena u Ljubljani, ali kako Telegraf saznaje, izglednija je situacija da tu ulogu obavi upravo Matović, a da se i zvanično klub oglasi i saopšti sporazumni raskid ugovora sa Filipovskim.

Filipovki je na klupu Partizana seo početkom novembra umesto Vlade Šćepanovića, ali ništa nije promenio u igri crno-belih. Klub je u međuvremenu izgubio u polufinalu Kupa, šanse za plej-of ABA lige su u domenu teorije, dok je i četvrtfinale Evrokupa pod znakom pitanja.

Moraće Partizan da pobedi Metropolitan u Ljubljani ako želi dalje, ali i da osluškuje rezultat sa meča Lokomotiva – Trento. Sa kojim trenerom, videćemo uskoro, mada se Aleksandar Matović, pomoćni trener pominje kao najlogičnije rešenje do kraja sezone.

 

 

1 COMMENT

  1. mislim da je odličan trener ali mu se zadesila komletna situacija…..na jraju već nekoliko zadnjih godina partizan u nijednom sportu nesme ništa da osvoji…hm ZAŠTO…pa zna se

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here