Savamala na dva točka na Sava Promenadi

Vestionline
0
Promo

Obožavatelji motocikala, spremite se za jedinstveno iskustvo na Sava Promenadi! U nedelju, 15. septembra, održaće se „Custom bike show“ – Savamala na dva točka 2.0, manifestacija koja će okupiti zaljubljenike u dvotočkaše.

Posetioci će od 18 do 21 čas, na platou ispod Starog savskog mosta, imati prilike da uživaju u skupocenoj kolekciji unikatnih motora iz beogradskih i svetskih radionica.

Na najlepšem beogradskom šetalištu, posetiocima motociklističkog skupa, koji se održava po drugi put, svoje moćne mašine predstaviće „Moto Platz“, kao i brojni ljubitelji motora. Zvuci rokenrola i besplatno pivo upotpuniće doživljaj i podsetiti na buntovni stari Beograd i njegovu strast prema brzini!

Manifestaciju organizuje Društvo starosedelaca i ljubitelja Savamala, uz podršku kompanije Belgrade Waterfront, radionice „Moto platz“, kao i mnogih drugih prijatelja Društva i ljubitelja kulture i zabave.

Posetite skup bajkera na Sava Promenadi, koja će ove nedelje biti mesto okupljanja ljubitelja slobode, zvuka motora i gradskog šarma!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here