Saznajte čega se muškarci plaše u seksu

0

Jesam li dovoljno dobar ljubavnik? Je li moj penis dovoljno velik? Hoće li ona ostati trudna? To su samo neka od pitanja koja se brojnim muškarcima motaju po glavi. Čak i oni najsamopouzdaniji imaju svojih strahova kad je seks u pitanju. Šta je to što ih najviše plaši?

 

Veličina penisa
Mnogi muškarci se brinu zbog veličine svoga penisa. Boje se da svojom veličinom neće uspeti da zadovolje partnerku i da će podbaciti kao ljubavnici. Stručnjaci kažu da je dobro da se muškarci s vremena na vreme podsete da veličina baš i nije toliko bitna. Partnerka će puno više uživati ako muškarac zna da koristiti ‘opremu’ koju ima na najbolji mogući način.

Ljubavničke veštine
Čak i oni koji će se zaklinjati da su odlični ljubavnici katkad će se zapitati jesu li to zaista. Ljubavničke veštine posebno brinu muškarce koji su u novim vezama i žele da pokažu partnerki da su sjajni ljubavnici. Činjenica je da muškarac nikada ne može tačno da zna kakav je ljubavnik, osim kad mu to partnerka direktno kaže. Ipak, njeni uzdasi tokom seksa mogu mu reći mnogo o njegovim ljubavničkim veštinama.

 

Trajanje seksa
Hoće li seks prekratko trajati? Ili možda predugo? I to opterećuje muškarce jer se boje da na kraju seksa neće dobiti aplauz koji silno žele. Živimo u vremenu u kome za mnoge probleme postoje rešenja. Ako prebrzo ejakulirate, obratite se lekaru i vidite šta možete da popravite. Ako ipak teško dolazite do vrhunca, razmislite šta dovodi do toga. Obično su problemi psihološke prirode, pa ne bi bilo loše da porazgovarate sa nekim o tome.

Izostanak erekcije
Ovo je možda najveći strah svih muškaraca – strah od zakazivanja. Muškarcima koji o tome često razmišljaju, to se uglavnom i događa jer nedostatak erekcije obično uzrokuju psihološke teškoće. U nešto ređim slučajevima uzrok je fizičke prirode. Prestanite da toliko razmišljate o tome. Ako ne možete, potražite stručnjaka za razgovor koji će vam pomoći da svoju koncentraciju usmerite na nešto drugo.

 

Trudnoća i polne bolesti
Ovo je takođe čest strah muškaraca. Kako biste se zaštitili od neželjene trudnoće, ali i spolnih bolesti, najbolje je koristiti kondom. Zapravo, ako niste sigurni u svoju partnerku, najbolje bi bilo suzdržavati se od seksa. Ako ste u stabilnijoj vezi, svoje strahove podelite sa partnerkom i dogovorite zajedničku strategiju.

Loš seks
Mnogi muškarci boje se i da partnerka neće ispuniti njihova očekivanja te da će im se dogoditi loš seks. Od toga posebno strahuju pre prvog seksa sa novom partnerkom. Stručnjaci kažu da je to loš stav i da neki muškarci imaju prevelika očekivanja. To što se žena nije odmah u krevetu pokazala kao pravi ekspert, ne znači nužno da je loša ljubavnica. Možda joj treba samo malo više vremena i zbližavanja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here