Marc Theis

Svetske rok zvezde, grupa Scorpions, u nedelju 25. juna nastupiće u beogradskoj Štark areni u sklopu aktuelne “Rock Believer” evropske turneje. Prema podacima sajta za prodaju ulaznica tickets.rs trenutno je ovaj koncert najtraženiji od svih događaja u Srbiji, a to prvo mesto je opravdano, s obzirom na to da će to biti produkcijski najveći inostrani koncert u Srbiji ove sezone, na kome rade čak četiri međunarodna tima.

Grupa Scorpions trenutno puni svetske dvorane i stadione, a nedavno im se na bini u Kelnu pridružila i čuvena Hajdi Klum, doduše posle koncerta, da oda priznanje ovom izuzetnim bendu. Fotografije iz Kelna dostupne su na društvenim mrežama benda, Facebook i Instagram, na ovim linkovima:
Pored Hajdi Klum, veliki poklonik grupe je i čuveni modni dizajner Žan Pol Gotje, koji se fotografisao sa bendom koji mu je potpisao omot omiljenog albuma. Bend koji postoji skoro šest decenija i beleži prodaju od 150 miliona albuma, posebno je motivisan za dolazak u srpsku prestonicu. Čak četiri internacionalna tima angažovana su na pripremi spektakla koji ni po čemu neće zaostajati za ostalim evropskim gradovima. Pred koncert u Beogradu uputili su i poseban video-poziv:

Ulaznice za koncert Scorpionsa  mogu se nabaviti online na tickets.rs i na svim prodajnim mestima Ticket Visiona. Publika će na koncertu uživati u brojnim hitovima, među kojima su: “Still loving you” , “Wind of Change”, “Send me and Angel” , “Rock You Like An Hurricane”“Blackout” , “Dynamite”…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here