Na italijanskom Sanremu često se pojavljuju slavne ličnosti pa su tako Dileta Leota, jedna od najlepših sportskih novinarki sveta, kao i Ronaldova supruga Georgina Rodrigez, bili redovni gosti, do ove godine. 

Naime, kada je reč o ovogodišnjem Sanremu organizator je odlučio da napravi izuzetak po kojem svetske lepotice neće biti pozvane na ovaj muzički festival.

Organizator festivala Amadeo Sebastiani, poznatiji kao Amadeus, italijansku sportsku novinarku kao i suprugu fudbalera ne želi da ugosti jer smatra da bi prednost trebalo dati običnim devojkama pored onih koje se konstantno “razvlače” po medijima.

– Nisam ih ni uzeo u razmatranje. Nisu to prave zvezde – rekao je Amadeus i dodao:

– Ove godine ćemo takođe imati ženu koja će govoriti o statusu žena. To će biti medicinska sestra Alesia Bonari, koja je postala simbol borbe protiv virusa i kojoj je maska izazvala povrede na licu – rekao je Amadeus.

Da podsetimo, sportska novinarka i zvezda italijanskog DAZN-a Dileta Leota nastupala je prošle godine na Sanremu i tom prilikom govorila o lepoti, što je izazvalo brojne kontroverze.

 

 

Isto važi i za suprugu Kristijana Ronalda, Georginu Rodrigez, koja je prošle godine bila deo prestižnog festivala.

   

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here