Seks dijeta uništava kalorije

0

 

 

U svojoj knjizi "Ultimate Sex Diet" ističe da joj rigorozne dijete nisu pomogle toliko, koliko redovan vatreni seks – za 6 meseci, bez ikakvog odricanja, izgubila je 10 kilograma. Uz to, ponovno je oživela svoj brak.

 

Američka zvezda napisala je precizna uputstva kako treba da se ponašate da bi vaša dijeta uspela. Pogledajte njene savete:

 

Užitak umesto odricanja

Seks dijeta, suprotno tradicionalnim dijetama, primenjuje užitak umesto odricanja i na vrlo prijatan način rešava vas suvišnih kilograma. Za pola sata seksa gubite od 150 do 250 kalorija.

 

Mašta popravlja samopouzdanje

Iskoristite maštu kao najjače podsticajno sredstvo za mršavljenje. Usredsredite se na sebe i izgradite sliku o sebi kao o senzualnoj i privlačnoj osobi. To će delovati kao jako motivaciono sredstvo pomoću kojeg ćete pojačati samopouzdanje.

 

Hrana za sva čula


Keri je u svoju seks dijetu uključila i zdravu hranu. Na jelovniku su obavezni banane, tamna čokolada i celer.

 

Vežbanje jača polnu snagu

Vežbanje ubrzava cirkulaciju i povećava oslobađanje horomona sreće endorfina u mozgu. To sve utiče da se čovek oseća bolje u svojoj koži, snažnije, samopouzdanije, pa i poželjnije.

 

Romantična večera podmlađuje

Pripremite večeru uz sveće s lososom, sosom od senfa i spanaća. Afrodizijaci su ujedno i zdrava hrana, što je logično, jer zdravi ljudi imaju i zdravu želju za seksom. Omega-3 masnoće iz lososa popravljaju raspoloženje. Senf podstiče metabolizam i libido, a za spanać pomlađuje.

 

Dobar izgled podstiče želju za maženjem

Dobar i negovan izgled utiče da se osećate bolje, senzualnije i privlačnije, ali i da sami osetite želju za seksom. Zato ne dopustite da se opustite. Dovoljno je odabrati seksi rublje i staviti malo parfema kako biste se osećali seksepilno.

 

Zavedite ga kao nekada

Dogovorite se s partnerom da svake nedelje imate veče posvećeno zavođenju. Menjajte se, jednom vi zavodite njega, drugi put neka on šarmira svojim trikovima vas. Ispunite skrivene želje partnera, priuštite mu senzualnu masažu uz laganu muziku. Što se partner više opusti, to će se u njemu lakše probuditi osećaj strasti.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here