Najpoznatija voditeljka na svetu, Dileta Leota, i poznati turski glumac Džan Jaman stavili su tačku na ljubavnu priču koja traje od decembra prošle godine. 

Naime, mediji u Italiji tvrde da je Dileta novogodišnju noć navodno provela sa Zlatanom Ibrahimovićem, a i pored toga Dileta i Džan su zajedno od decembra. Ipak, izgleda da je  njihova veza završena. Džan je deaktivirao svoj profil na Instagramu što je podgrejalo sve priče, a kako navodi poznati paparaco fotograf Mauricio Sorge, razlog je ljubomora.

– On je veoma ljubomoran na njegovu voljenu zbog različite kulture. Posesivan je i to se ne uklapa u Leotinu karijeru novinarke, influenserke i TV ličnosti.

Roberto Alesi u svojoj emisiji “Novela 2000” je takođe pričao o razlogu raskida ovog para.

– On je veoma ljubomoran na njegovu voljenu zbog različite kulture. Posesivan je i to se ne uklapa u Leotinu karijeru novinarke, influenserke i TV ličnosti.

– Prema navodima, ona je ta koja je stavila tačku na ovu vezu i poslala kući sve bez “velikog finala”, a posebno Džana. Izgleda kao da Dileti treba mnogo više osim “mačo šarma” i atraktivnog izgleda. Ova veza je od početka bila pod velikim znakom pitanja zbog mnogo razloga.

U još jednoj popularnoj emisiji koja se bavi selebriti ljudima u Italiji, otkriveno je kako je par imao veliku svađu zbog toga što Dileta nije htela da otputuje u Tursku da upozna Jamanovu porodicu.

Dileta Leota je poznata po svojim provokativnim i seksi izdanjima na društvenim mrežama, a očigledno Jaman nije uspeo da se izbori s takvom vrstom “pritiska”, što je nateralo Diletu da prekine ovu vezu.

      

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here