Tanjug
Dragan Stojković

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković izjavio je danas da je dogovorio produžetak saradnje sa čelnicima Fudbalskog saveza Srbije (FSS) i dodao da će uskoro i zvanično potpisati ugovor do jula 2026. godine.

– Prošle nedelje smo razgovarali, pregovarali i dogovorili. Ja želim kontinuitet u radu, sve drugo je čista formalnost. Srbija je uvek bila na prvom mestu. Drago mi je da smo pronašli zajednički jezik da nastavimo da se borimo i da postižemo dobre rezultate kakvi su bili u minulom periodu. Reprezentacija Srbije je uvek bila moja prva opcija kad je u pitanju moja trenerska budućnost – rekao je Stojković na konferenciji za medije u Staroj Pazovi.

Stojković (59) je selekciju Srbije preuzeo 2021. godine. On je sa nacionalnim timom izborio plasman na Svetsko prvenstvo 2022. i Evropsko prvenstvo 2024.

Fudbalska reprezentacija Srbije okupila se danas u Staroj Pazovi uoči prijateljskih mečeva sa Rusijom i Kiprom.

Srbija će 21. marta odigrati prijateljski meč sa Rusijom u Moskvi, a “orlovi” će se četiri dana kasnije sastati sa Kiprom u Larnaki.

6 COMMENTS

  1. I opet cemo da ispadnemo ………… Jbg —- Nama lezo Kosarka …

    A sta se tice Ekipe …. ako nevole igrat zajedno ko ih sisa

  2. Stojkovic ce otici ubrzo kao i trener Crvene Zvezde Izraelac Bahar, i recice Stojkovic al’ je dobar ovaj
    rezim plata ide aja lezim.

  3. Opet beda od fudbala.Mnogo mi je zao sto Kipar nije pobedio.Dizite platu selektoru jer za ovako “male” pare
    on kaze da nemoze da se pokaze vise. Kazu imamo svetske igrace,igraju u najacim ligama,a mi u selima imamo ovakih kolko hoces. Ja predlazem da ako to jos vazi da predamo englezima utakmicu i da se registruje sa 3:0, jer ce mo vako popiti mozda oped devetku.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here