Serenin kod: Jaka. Seksepilna. Razborita.

0

Proslavljena američka teniserka ukrasila naslovnu stranu četvrtog godišnjeg izdanja magazina “Sports Ilustrejtid” posvećenog sportistima s najviše stila.

Posle kraha u vimbldonskom finalu, pošto ju je Rumunka Simona Halep preslišala sa 6:2, 6:2 za samo 55 minuta igre, Serena Vilijams (37) nastavlja život ikone. To znači da je 23-struka grend slem šampionka magnet za naslovnice i s temama mimo tenisa.

Za čuveni časopis je pozirala ranije i u letnjim izdanjima, posvećenim kupaćim kostimima, a sada ju je uredništvo odabralo da bude glavna među 50 sportista koji su najupečatljiviji po modnim izborima.

– U celoj karijeri ja sam između tenisa i mode. Želela sam da se ozbiljnije posvetim kreiranju (njena starija sestra Venus ima sopstvenu liniju) i da učim to, ali nisam mogla da ostavim sport. Jednom sam htela da razvijem brend za ljude s različitim interesovanjima, ali tako da dizajn bude šašav. Uvek sam imala u planu da se bavim nečim i pored tenisa, to mi je vrlo važno – pričala je Vilijamsova u pratećem intervjuu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here