Serija A: Napoli torpedovao Veronu, Inter slavio bez Vidića i Kuzmanovića, Juve bez greške

0

Piramida radosti fudbalera Napolija posle kanonade Verone
 

Verona je na današnjem meču prva došla do gola i to već u prvom minutu meča, a strelac je bio Emil Halfredson koji je savladao golmana Napolija šutem sa 17 metara.

 

Napoli je preko Mareka Hamšika došao do izjednačenja u 44. minutu, a isti igrač je preokrenuo rezultat novim golom u 58. minutu. Nikolas Lopes je izjednačio na 2:2 u 66. minutu, ali je samo dva minuta kasnije Napoli ponovo poveo, a strelac je bio Gonzalo Iguain. Prednost Napolija povećao je Hose Kaljehon u 76. minutu, osam minuta kasnije je bilo 5:1 posle novog gola Iguaina, a isti igrač postavio je konačan rezultat golom iz penala u 90. minutu.

 

 

Napoli je posle osam odigranih kola sedmi na tabeli sa 14 bodova, dok je Verona na 10. mestu sa tri boda manje.

 

Juventus je golovima Artura Vidala i Fernanda Ljorentea nastavio pozitivan niz u Kalču i pobedom nad Palermom 2:0 ostao na čelu tabele.

 

 

Inter je sa 1:0 pobedio Ćezenu u gostima, a strelac jedinog gola bio je Mauro Ikardi u 32. minutu iz jedanaesterca. Srpski internacionalci Nemanja Vidić i Zdravko Kuzmanović čitav meč presedeli su na klupi.

 

 

Fudbaleri Lacija su na svom terenu bili bolji od Torina sa 2:1. Golove za Lacio postigli su Lukas Bilja i Miroslav Klose, dok je jedini strelac za Torino bio Farnerud. Napadač reprezentacije Srbije Filip Đorđević odigrao je svih 90 minuta.

 

Milan i Fiorentina su remizirali 1:1 u, po svemu viđenom, prosečnom meču, koji nije zadovoljio probrane ljubitelje fudbala. Roso-neri su poveli golom Najdžela De Jonga, a konačan rezultat postavio je Josip Iličić.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here