Youtube/GQ Germany
Šeron Stoun

Šeron Stoun godinama je važila za jednu od najfatalnijih žena Holivuda, pa i sa 65 godina uspeva da održi liniju na kojoj mnogo mlađe devojke mogu da joj pozavide.

Međutim, ni njoj ne polazi za rukom da nađe svoju “bolju polovinu”, pa je odlučila da otvori profil na Tinderu, odnosno aplikaciji za upoznavanje.

– Ove godine želim da se zaljubim 100 posto, zato sam na Tinderu – rekla je čuvena Šeron za “The Times” magazin.

Reakcije na ovu izjavu su bile podelje, pa dok su joj jedni čestitali na hrabrosti i poželeli sreću, bilo je i onih koji su razočarani time što ni jedna od najlepših žena na svetu ne može da pronađe partnera.

Podsetimo, ljubavni život Šeron Stoun nije bio najsrećniji. Naime, glumica je šest godina bila u braku sa novinarom Filom Bronštejnom i u kome su dobili sina, a koji je nakon duže borbe za starateljstvo pripao ocu.

– Brak je bio pravi promašaj za mene. Moj bivši suprug me nije primećivao, nije me čuo, nije me video – rekla je jednom prilikom.

Nakon njega, glumica je bila tri godine u vezi sa producentom Majklom Grinburgom, a ljubav su krunisali vereničkim prstenom koji mu je Šeron na kraju vratila poštom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here