pixabay.com

Seksualne maštarije imaju svi, da se ne lažemo – ako nam kažete da vi nemate, smatraćemo da lažete, jer to, jednostavno, nije ni moguće ni normalno.

Sad kad smo to rešili, okrenimo se ljudima koji ponekad imaju viška vremena – naučnicima. Naravno, našao se jedan koji je napravio istraživanje o najčešćim seksualnim maštarijama, pa da vidimo kako su prošle… i koja od njih vas najviše uzbuđuje:

Seks utroje – Čak 89 odsto, a gotovo svi su potvrdili da bi najviše voleli da je u ovakav seks uključen i njihov patrner/ka.

Bol – Ponavljalo se pljuskanje, kapanje toplog voska i grickanje. Žene su bile sklone prepuštanju partneru da bude glavni.

Seks na javnom mestu – Dominantna ženska maštarija, uzbuđuje ih rizik od toga da ih neko uhvati, najpopularnije lokacije bile su kancelarije, parkovi i liftovi.

Seks na neobičnim mestima – Mnogi su hteli malo da promene stvari u seks rutini. Sanjarili su tako da vode ljubav na kuhinjskom stolu ili da spavaju s nekim drugim.

Seks sa značenjem – Preciznije, romantični seksualni odnos. Dodali su da ih uzbuđuje kada im neko kaže da su dobri u krevetu.

Seksualni odnos s osobom istog pola – Većina ljudi bila je heteroseksualne orijentacije, a jedan od troje muškaraca potvrdio je da bi spavao sa transseksualcem.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here