Printscreen
Marijana Seifert

U medijima širom regiona kao bomba je odjeknula vest da je nestala Marijana Seifert, rođena sestra Maje Kovačević, bivše učesnice rijalitija Bar, koji se emitovao na Kurir televiziji.

Maja Kovačević se ovim nemilim povodom uključila uživo u emisiju “Puls Srbije” na Kurir televiziji gde je voditelju Ivanu Gajiću otkrila da nema novih informacija u istrazi i da policija pregleda reku gde su nađene Marijanine lične stvari.

– Naravno da nisam dobro, zbunjena sami ne znam šta da kažem. Nažalost, novih informacija nema, sve je i dalje pod velikim upitnikom. Niko ništa ne zna, traga se i dalje za Marijanom, pregledava se reka s obzirom da su nađene tamo njene osobne stvari. Ovo je velika patnja i agonija, teško mi je da kažem bilo šta razumno i smisleno – rekla je Maja Kovačević.

Kaže da je za porodicu najgore neznanje šta se desilo sa Marijanom.

– Najgore je što se ništa ne zna, što nemamo nikakvih informacija. Roditelji su u katastrofalnom celu, cela porodica je skrhana. Najgore je to neznanje, šta se desilo, zbog čega i gde je Marijana uopšte – kaže Maja.

Ističe da se porodica boji da će se potraga za Marijanom završiti isto kao što je to bio slučaj i sa Matejom Perišom.

– Priča se prati u Hrvatskoj, međutim, nažalost cela naša obitelj očekuje neke vesti, pa nek se i nađe na način na koji je i Matej nađen. Samo da više otkrijemo nešto. Teško mi je mnogo da pričam. Naš zaključak trenutno je da se dogodilo isto što i Mateji – ispričala je Maja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here