ATAImages
Severina Vučković

Severina je govorila o “onom” filmu koji je dospeo do javnosti i uzdrmao ceo region.

Severina se 2004. godine našla u centru regionalnog skandala, kada je do javnosti dospeo snimak s jahte, a kako je jednom prilikom izjavila ona je ubeđena da njen “onaj” film niko nikada nije gledao.

O pevačici su tada pričali svi, a ona je dobila podršku brojnih kolega i prijatelja. Sada se govoreći o svojim tridesetim ponovo osvrnula na njega.

Poručila je da joj početak tridesetih nije bio nimalo lagan, kao i da nije ostao u lepom sećanju: “Taman sam završila turneju ‘Virujem u te’, ali početak mojih tridesetih je obeležio film. Najgore mi je bilo tad kako će moj razredni iz srednje škole, kako će moji profesori da reaguju. Tek sam kasnije pomislila na mamu jer se uvek podrazumevalo da je mama uz tebe jer te i poznaje”, priznala je pevačica.

Severina se nedavno ponovo našla u centru medijske pažnje, nakon što je sud u Hrvatskoj doneo odluku da joj se oduzme starateljstvo nad sinom, a onda je usledio preokret. Splitski Županijski sud na svojoj sednici održanoj 6. februara ove godine praktično je ponovio svoju pređašnju pravosnažnu odluku po kojoj su otac i majka 12-godišnjeg dečaka dužni da “roditeljsku ulogu obavljati sporazumno, zajednički i ravnopravno”.

Tokom teškog perioda, nakon prvobitne odluke o oduzimanju starateljstva, Severina je dobila ogromnu podršku kolega i prijatelja iz celog regiona, a snimci s njenih nastupa u tom periodu nikoga nisu ostavili ravnodušnim.

2 COMMENTS

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here