EPA-EFE
Kim Džong Un

Na državnoj televiziji Severne Koreje emitovana je nova pesma u kojoj se veliča lider te države Kim Džong Un jer je, kako se navodi, “prijateljski nastrojen otac” nacije i “veliki lider”.

U spotu učestvuju deca, vojnici i medicinsko osoblje, koji uzvikuju: “Hajde da pevamo svi, Kim Džong Un je lider najbolji” i “Imamo čime da se dičimo, naš Kim Džong pravi je otac”.

Reč je o pesmi koju je orkestar izveo uživo, a izvođenju je prisustvovao i Kim Džong Un, u okviru ceremonije kojom je obeležen završetak izgradnje 10.000 novih stanova.

Pesma “Prijateljski otac” emitovana je nakon što su severnokorejski državni mediji nedavno za nacionalni praznik kojim je slavljeno rođenje osnivača zemlje Kim Il Sunga umesto “Dan Sunca” počeli da koriste izraz “aprilski praznik”.

Neimenovani zvaničnik južnokorejskog ministarstva za ujedinjenje ocenio je da su ti potezi deo napora da Kim prestane da se oslanja na svoje prethodnike.

1 COMMENT

  1. SRBIJA JE NA ZAPADU, U EVROPI, U EU, MEĐU SVOJIMA, SVOJOM BRAĆOM ! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE NAŠ ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI UNIŠTAVAJUĆI (CEPAJUĆI) NAŠE ZAPADNE EVRE I DOLARE A TRAŽITI PLATU U RUBLJAMA I JUANIMA, TRAŽITI POSAO NA ISTOKU U rUSIJI I kINI I NARAVNO sEVERNOJ kOREJI, GDE SE RADNIČKA PRAVA VEOMA POŠTUJU. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO,OD AUTOMOBILA,GARDEROBE, TEHNIKE,,,, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. PATRIOTE, POZOVITE ROĐAKE PATRIOTE DA SA NAŠEG ZAPADA IDU DA RADE NA ISTOK, DA SE KOD NAS NE MUČE RADEĆI ZA BEZVREDNE PRLJAVE EVRE I DOLARE…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here