M. N.
Osvojili po bod na premijeri: Detalj s nedavnog prijateljskog meča Mladosti i Sinđelića

Malo sreće i umešnosti pred golom rivala nedostajalo je fudbalerima Sinđelića da novu sezonu u Drugoj državnoj ligi Viktorije (grupa severozapad) otvore pobedom u gostima.

Na kraju, srpski tim je morao da se zadovolji bodom protiv Hopers krosinga, pošto nijedan upućeni šut ka golu domaćina jednostavno nije hteo u mrežu – 0:0.

Fudbaleri Sinđelića su dobro počeli, konstatno su napadali i stvarali prilike, ali niko da se nađe i da loptu ubaci u mrežu posle pregršt šansi. Koliko su fudbaleri Vestgejta bili nadmoćniji rival na terenu pokazuje i podatak da je golman srpskog tima tokom gotovo celog meča bio besposlen.

Na suprotnoj strani, Sinđelić u poslednjem minutu prvog poluvremena nije uspeo da zatrese mrežu ni sa bele tačke. Stiv Dimčevski nije iskoristio jedanaesterac i na poluvreme se otišlo nerešenim rezultatom.

I u drugom delu utakmice izabranici trenera Kovačevića su nastavili da dominiraju, ponovila se ista slika na terenu iz prvog poluvremena, međutim, mreža domaćina kao da je bila začarana, a po prikazanoj igri fudbalera srpskog tima mogla je biti i izrešetana.

Trener Nebojša Nik Kovačević imao je na raspolaganju sledeći tim: Valeze, Jang, Međedović (kapiten), J.Džurkić, Panjokolo, Stat, Sarbin, Kanel, Dimčevski, Žorić, Petrovski. Na klupi za rezerve sedeli su: Eftimoski, Kostadinovski, Lozano Martinez, Mekraj i Nikolić.

U uvertiri duela prvih timova, rezerve Sinđe poražene su od Hopers krosinga sa 3:1.

U drugom kolu Sinđelić će u petak uveče, 26. marta od 20.30 časova, ugostiti ekipu Albion roversa. Susret rezervnih timova počinje dva sata ranije, takođe na terenu Oreana Park u Ardieru.

Remi Mladosti u gostima

Fudbaleri Mladosti iz Vilijamstauna odigrali su nerešeno s Point Kukom 2:2 u prvom kolu Treće državne lige Viktorije. Golove za Vilijamstaun postigli su Vlasis i Nićeski. U duelu rezervnih timova, ekipa Mladosti je pobedila sa 3:0 (2:0), golovima Akvara (dva) i Rosija.

U idućem kolu Mladost će na domaćem terenu u Vilijamstaunu ugostiti ekipu Apfilda, tim koji ih je eliminisao u trećem kolu nacionalnog kupa. Meč se igra u večernjem terminu od 18.00 časova na terenu JT Grej Rezerv.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here