EPA/NEIL HALL
Džoni Dep

U Londonu održano suđenje na kom su se suočili bivši supružnici – glumac Džoni Dep i manekenka Amber Herd.

Reč o Depovoj tužbi za klevetu protiv časopisa “The Sun” i kompanije “News Group Newspapers” , a u vezi sa kolumnom iz 2018. godine gde je Dep prozvan “nasilnikom koji tuče žene”.

Dep je oštro negirao navode da je zlostavljao bivšu suprugu, ali advokati NGN grupacije tvrde da je njihov opis glumca bio “tačan i istinit”. U pisanoj izjavi, 57-godišnji glumac prisetio se incidenta iz 2016. kada se navodno Amber ili “eventualno neko od njenih prijatelja” ispraznio na njihovom krevetu.

Naime, glumac je obelodanio da je odlučio da se razvede od Amber kada je navodno “našao fekalije u njihovom bračnom krevetu”. On tvrdi i da je manekenka to objasnila samo kao “bezopasnu šalu”. Tada je rešio da stavi tačku na njihov dvogodišnji brak.

Džoni je bio prvi svedok na suđenju, prilikom čega je između ostalog ispitivan i o konzumiranju droge i alkohola, kada je priznao da je počeo da uzima narkotike u “vrlo mladom dobu, kada nije bilo sigurnog i stabilnog života u kući i kada je bilo dosta neprijatnosti”.

On je između ostalog otkrio da je ćerki Lili Rouz dao marihuanu kada je imala samo 13 godina, tvrdeći da je to “odgovorno roditeljstvo”.

Takođe, advokati su priložili dokaze o tome da je svoj pijani alter ego sam Dep zvao “čudovištem”, a glumac je istakao da je Elton Džon bio jedna od ključnih osoba koje su mu pomogle u odvikavanju od alkohola.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here