Skandal sa Aljaske: Zašto je ova fotografija izazvala polemiku?

0

Fejsbuk
Moj sin bar nije pojeo psa: Sara Pejlin
 

Svega dan nakon što je “okačila” niz fotografija svog sina Triga kako stoji na psu, PETA je objavila saopštenje u kojem je ocenila da je Pejlinova “bizarno neosetljiva žena”.

“PETA veruje da ljudi ne treba da stoje na psima, a sudeći po reakcijama na fotografiju Sare Pejlin na Instagramu, nismo jedini u tome”, naveo je Ingrid Njukirk, predsednik organizacije.

Pejlinova je nakon ove kritike objavila poduži post na Fejsbuku.

“Iskulirajte. Trig bar nije pojeo psa”, navela je ona, odnoseći se na priznanje američkog predsednika Baraka Obame da je kao dečak u Indoneziji jeo psa.

Pejlinova je podsetila da je voditeljka Elen Dedženeris još prošle godine objavila fotografiju devojčice koja stojeći na psu pokušava da dokuči čep u kadi, ali da tada nije bilo nikakve reakcije iz PETA-e. Bivša guvernerka je takođe istakla da je Dedženeris 2009. bila Žena godine PETA-e.

Pejlin je u postu navela da je odrasla sa psima, da mnogo voli ove životinje i da je blagoslovena što vidi da su “srećni i jaki i žive slobodnim životom u predivnom, otvorenom prostoru Aljaske”.

“Da Džil Hadaša (pas) nije uživala igrajući se sa Trigom, pretpostavljam da bi nas naučila važnu lekciju – da nas život ponekad zaskoči i ujede. Ali, mi ne stajemo kad se to desi, već se samo ‘otresemo’”, zaključila je Pejlinova.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here