Uz decu uživali i odrasli

0

A. Krasojević
Pažljivo su slušali svi u sali
 

Predstava je u stihu i rađena je po knjizi Irene Tiodosijević, puna je humora i lepe muzike, a izvanredni glumac tokom cele predstave svira gitaru i peva.

Tema je dolazak bebe u porodicu koja već ima malog dečaka, njegova očekivanja, strahovi, ljubomora i na kraju ljubav koja se razvija prema bratu.

Mališani, njih više od 150, s pažnjom i uživanjem su propratili ovu zanimljivu predstavu, a zadovoljstvo se moglo primetiti i na licima odraslih.

– Želeli smo da našoj deci priredimo malo radosti i drago mi je što smo u tome uspeli. Gledala sam lica prisutnih u toku predstave, deca su više nego uživala, tate su imale izraz dečaka koji se vraća u detinjstvo, bake su povremeno brisale suze, ali poruka je jasna, što više beba i ljubavi – dodala je ona.

– Zadovoljan sam prijemom na koji sam naišao u Belinconi, deca su bila izvanredna, s pažnjom su propratila celu predstavu, a posle nje smo se družili i lepo se zabavili, uživao sam baš kao i sva deca – rekao je glumac Dragan Marinković.

Bilo je to divno veče uz pitanja i dece i odraslih "kad možemo ponovo ovako nešto da gledamo".

Zahvalnost roditeljima

– Posebnu zahvalnost dugujemo našem Desimiru Stevanoviću koji je smestio glumca kod sebe u stan, Slavici Stojadinović, Neđi Đokiću, predsedniku našeg kluba "Sv. Sava" koji je ustupio salu i radio zajedno s ostalim roditeljima na pripremi. Željku Milićeviću, Žiki Todoroviću, predsednicima Saveta roditelja, Dušku Bajiću, Kaji Stamatović, Snežani Jović i Stevanu Patrujkiću – rekla je učiteljica Žaklina za "Vesti".

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here