Facebook/Dr Sulejman Ugljanin
Jedan od ranijih susreta Kurtija i Ugljanina

Grupa od šest poslanika Narodne skupštine Srbije sastala se u Prištini sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem, zahvalivši mu što je skupština u Prištini usvojila rezoluciju o Srebrenici.

U saopštenju privremenih prištinskih institucija navode da “šest poslanika Narodne skupštine Srbije priznaje nezavisnost Kosova i podržava vladu Aljbina Kurtija”.

U grupi poslanika bili su poslanici Sulejman Ugljanin, Šaip Kamberi, Enis Imamović, Nadija Bećiri, Mirsad Hodžić, Argjend Bajrami i Selma Kučević.

Sulejman Ugljanin je rekao da poslanici koalicije “Ujedinjena dolina – SDA Sandžak” priznaju “nezavisnost i državu Kosovo” i “podržavaju premijera Kurtija i vladu Kosova u njihovoj posvećenosti zaštiti prava Albanaca u Srbiji”.

– Štiteći prava Albanaca, štitite i prava Bošnjaka – rekao je Ugljanin i pohvalio pristup uspostavljanja reciprociteta u pravima nacionalnih manjina na Kosovu i u Srbiji”.

Istakao je da je to lek za rešavanje problema manjina na Balkanu.

3 COMMENTS

  1. Под хитно им одузети имунитет и судити им за противуставно деловање и издају.

  2. Isti taj ugljesa da se ne buni kad se Republika Srpska osamostali. A on ce lepo da pakuje kofere i pravas Albanija pa nek tamo zivi

  3. Dosta!
    U svakoj normalnoj državi bili bi suspendovani, dali je Srbija pravna država?
    Ako svaki idiot koji zastupa nekakav narod: “Bošnjaci” ne postoje, imamo Muslimane
    koji su ravnopravni u Srbiji ali nažalost biraju one koji rade protiv njih.
    Upamtite, vreme se menja i takve države neće Evropa dozvoliti!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here