Skandal u Holandiji – policija privela srpskog fudbalera (VIDEO)

0
MN press
Radovan Pankov

Radovan Pankov, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, a sada član Legije iz Varšave, ničim izazvano priveden je u Alkmaru od strane holandske policije, posle utakmice između domaćeg AZ i gostiju iz Poljske u Ligi Evrope.

Pankov je praktično izvučen iz timskog autobusa i zajedno sa saigračem i kapitenom ekipe Žozueom odveden u policijski automobil i potom u stanicu.

Incidenti su započeli pošto je policija odlučila da zatvori kapiju gde je trebalo da izađe delegacija poljskog kluba, pre nego što su svi napustili stadion, s obrazloženjem da su navijači Legije krenuli van objekta, ali na potpuno drugoj strani.

Protestovali su članovi delegacije, a policija je navodno koristila i silu i tom prilikom povredila nekoliko članova uprave, a potom je zatraženo da Pankov i Žozue napuste klupski autobus.
Oni su to učinili, a policija ih je privela i odvela u stanicu.

Dvojica fudbalera su, prenose poljski mediji, proveli noć u policijskog stanici u Amsterdamu, uz napomenu da holandska policija nije želela da razgovara sa poljskim konzulom, već sa predstavništvima Srbije i Portugalije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here