Slavlje do zore

0

Među gostima u Bonirigu jedna od najveselijih svakako je bila Borka Tešić, koja ima sreću da joj rođendan pada baš na pravoslavnu Novu godinu, pa joj prijatelji prirede duplo slavlje. Tako je bilo i ovog puta – njima je Bonirig već tradicionalno mesto gde se okupljaju na ovaj dan, pa je oko Borke bilo prilično brojno društvo u kome su bili Toše, Beti, Mirjana, Nada, Dada, Emira, Slavica, Boško, Stojanka, Marija, Simon.

U Bonirigu smo zatekli i Daru i Slavu Đurića. Njih dvoje su nekada živeli u Nemačkoj, a sada su se vratili u Srbiju i stalno nastanili nedaleko od Novog Sada. Ovde su u gostima, kod rodbine, familije Vučić. Ovo im je bila prilika i da vide kako to izgledaju Božić i Nova godina bez snega i niskih temperatura. Društvo su im pravili Danilo Šešum, Ružica Mladenović, pa Živadinka, Mitar, Veljko, Anđelija, Borka Vučić.

U Bonirigu je, u stvari, iste noći priređen dvostruki doček. Na gornjem spratu centra bio je izuzetno posećeni disko za mlade. Odatle, muzika se orila po čitavom naselju.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here