Tanjug/AP
Nemanja Gudelj

Odličnu partiju u finalu Lige Evrope Nemanja Gudelj krunisao je drugim trofejom u karijeri u ovom takmičenju. Majstorski je odigrao srpski reprezentatvac 130 i kusur minuta sa Romom i na kraju se zasluženo radovao novom peharu.

Pobedom u Budimpešti Nemanja je zaokružio jednu dobru sezonu ukrašenu sa nekoliko ekstra golova sa distance, dok je na privatnom planu prošao kroz težak period.

Nekoliko dana pre finala Lige Evrope Nemanja i njegova devojka Anastasija Ražnatović su prevremeno izgubili bebu, a pre nekoliko meseci brat Dragiša je doživeo zastoj u redu srca nasred fudbalskog terena.

– Teška utakmica, ali osećaj je neverovatan. Posle par teških dana, koje smo imali kao porodica, mislim da je ovo čudan osećaj koji se retko doživljava. Borili smo se za ovu pobedu, mislim da smo je zaslužili – rekao je Gudelj posle meča.

Nemanja je u samom finišu morao da napusti igru zbog povrede leve noge.

– Noga je okej, žao mi je bilo što nisam mogao da završim utakmicu jer bih rado šutirao penal, ali nisam više mogao da se naginjem na levu nogu i onda sam morao da izađem. Srećom, imamo odlične izvođače – istakao je Gudelj.

Sevilja je veći deo sezone provela u donjem delu tabele u Španiji, a zahvaljujući pobedi u Budimpešti, u narednoj sezoni će igrati u Ligi šampiona.

– To je fudbal. Veoma teška sezona, težak početak, ali pokazali smo šta znači igrati za Sevilju. Nikad se ne predajemo, ni kada je najteže, uvek smo ustajali – zaključio je Gudelj.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here