Slavlje uz rođendansku tortu

0

Pozirali ispred štanda: Članovi Jedinstva
 

Tako je bilo i ove godine. Od 12. do 20. jula ovu tradicionalnu manifestaciju, koja je održana po 43. put, obeležilo je više kulturnih, sportskih i zabavnih sadržaja zanimljivih za sve generacije.

Manifestaciju, koja je započela defileom članova više od 70 klubova, društava i udruženja stranaca i Nemaca, stanovnika Garhinga, podržao je i njihov gradonačelnik dr Ditmar Gruhman.

Na uličnom festu, klub Jedinstvo imao je odlično mesto na Rathausplacu, sa dosta prostora za svoju šatru, stolove i klupe, ali i za pripremu specijaliteta sa roštilja i ražnja. Ovogodišnji nastup ovog našeg kluba bio je sav u znaku obeležavanja 35 godina postojanja i rada, što se moglo uočiti po majicama koje su nosili svi članovi, ali i transparentu istaknutom ispred štanda.

 

Vodili ekipu: Predsednik Momir Tovarlaža, Dragan Kovačević i Goran Grbić
 

Veselo je bilo i na samom štandu, jer su Dragan Kovačević na klavijaturama i pevač Goran Grbić napravili sjajnu atmosferu, pogotovo među onima koji su vredno radili na štandu puna tri dana.

 

Gosti zadovoljni: Društvo pod šatorom

Tako su od petka do nedelje na uličnom festu naši ljudi ispekli preko 500 porcija ćevapa i na ražnju dva praseta i osam jaganjaca.

Posetioce ovog uličnog festa, ali i druge učesnike ove manifestacije, privlačio je miris pečenja i roštilja, pa za goste nije trebalo brinuti.

Članovi Jedinstva pripremili su i dosta kolača i torti, kafe i različitog pića i sa takvom ponudom, kao pravi domaćini i marljivi ugostitelji, napravili su dobar promet tokom završna dva dana ove manifestacije.

 

Ekipa vrednih

Brojna ekipa članova kluba Jedinstvo i njihovih prijatelja imala je pune ruke posla tokom priprema, ali i dva udarna dana – u subotu i nedelju. Razumljivo je bilo zadovoljstvo posle dobro urađenog posla novoizabrane uprave na čelu sa Momirom Tovarlažom i Radom Živanovićem. Za njima nisu zaostajali ni ostali iz ekipe na štandu: Ranko i Gordana Kojčinović, Mirjana Živanović, Ante i Jelica Škrobić, Anka Šašo, Lazo i Zora Perić, Milan i Rosa Jovanović, Slavko Ljubišić, Davor Tandara, Dragoslav Bubić, Slobodan Jeremić i Srđan Mešković.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here