Promo
Luke Black

Luke Black, širem auditorijumu poznat kao pobednik ovogodišnjeg izbora za Pesmu Evrovizije, i predstavnik Srbije u Liverpulu na Eurovision contest 2023., nakon rasprodatih koncerata u Engleskoj, izvešće premijerno svoj šou u Srbiju u subotu 16. decembra u Dom Omladine Beograda. Premijerni koncert je prvobitno planiran za Maj ove godine, ali zbog užasnog događaja u OŠ Vladislav Ribnikar, mladi Luka je odlučio da sve prolongira za decembar.

Pre 10 godina, Luke Black se prvi put uživo predstavio publici u sali Amerikana na Gruvlend festivalu i nakon prvog nastupa dobio svoj prvi muzički ugovor.

Publici u Beogradu predstaviće svoj Sleep Forever show elektronskog pozorišta, praćen dance pop-om, elementima glam-rock žanra, orkestra sa fantasticnom rasvetom i video efektima.

Organizator koncerta je GMR iz Beograda, a ulaznice mozete kupiti na sajtu www.efinity.rs

1 COMMENT

  1. Odličan koncert! Sadržajan, raznovrstan repertoar pesama i bogatih pratećih vizuelnih efekata, promišljena slojevita simbolika koja nosi duboke i važne poruke! Divan umetnički senzibilitet mladog umetnika… Sve čestitke i puno uspeha u daljem radu!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here