Instagram
Sloba Radanović

Pevač Sloba Radanović nedavno je stao na ludi kamen sa svojom dugogodišnjom devojkom Jelenom i tako su krunisali njihovu ljubav nakon njegovog burnog ljubavnog iskustva koje su svi mogli da prate za vreme i nakon rijalitija “Zadruga”.

Kako je pevač već bio oženjen i to pevačicom i rijaliti pobednicom Kristinom Kijom Kockar, otkrio je kako se oseća sada i da li je osećaj isti ili drugačiji, budući da je ovo drugi put da staje na ludi kamen i ponovo, posle dužeg vremena nosi burmu na ruci.

– Ne bih ja to upoređivao, sada sam zreliji, izgrađeniji na svakom polju, stariji, nije isto i ne bih upoređivao. Nisam se nikad obazirao na komentare da je moja veza sa Jelenom fejk, mi smo zajedno zbog nas dvoje, ne zbog drugih. Mislim da je bilo vreme da se uozbiljim, sad je sve dobilo neki veći smisao. Svadba je bila savršena, organizovali smo je tajno jer smo hteli intimnu atmosferu, bez velike pompe, samo najbliži ljudi – rekao je Sloba i demantovao priču da je njegova novopečena supruga u drugom stanju.

– To jedino ako vam je neki ginekolog rekao, jer ja još ništa ne znam.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here