Šala ruskog fudbalskog trenera Leonida Sluckog (48) na sopstveni račun.

Deset godina je prošlo, a Slucki hamburger iz “Mekdonaldsa” i dalje voli. Pre jedne decenije tada perpektivni trener Krila sovjeta, koji je ubrzo seo na klupu moskovskog CSKA, uslikan je u restoranu popularnog američkog lanca ishrane.

Neki su se podsmevali ruskom Peri Žderi s viškom kilograma, a neki su ispoljavali negativni odijum jer šta će Rus za šankom ponosa Amerike. Slucki je onda morao da se pravda:

– Krenuo sam sa suprugom na snimanje neke emisije. Ostalo mi je samo deset minuta do početka, a bio sam baš gladan. Bilo je šest uveče. Svratio sam u “Mekdonalds” da pojedem nešto na brzinu. Fotografija je postala popularna, a čak su me optužili da sam uradio reklamu za njih.

Danas, kao trener holandskog prvoligaša Vitesea već drugu sezonu, jedno vreme i ruski selektor se odvažio da namerno ponovi prizor iz “Meka”.

View this post on Instagram

Ten years later.Десять лет спустя ???

A post shared by Leonid Slutsky ?? (@leonid.slutsky) on

Slucki daje izjavu za televiziju posle Viteseove utakmice u holandskom prvenstvu u kojoj je odata poslednja pošta prosvaljenom napadaču kluba iz Arhema Dejanu Čuroviću, koji nas je prerano napustio

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here