Youtube/Lea Kis
Lea Kiš

Lea Kiš se voditeljskim poslom bavi više od dve decenije, a tokom karijere su joj se dešavale razne stvari. 

Jedna od njih bila je i da je dobila smanjenje plate i to, ni manje ni više, nego zbog Jelene Karleuše. Lea je, naime, pozvala JK da joj gostuje u emisiji, ali je to učinila bez znanja svojih nadređenih. Ono zbog čega je problem ispao je to što je Jelena, u tom trenutku, bila zabranjena na televiziji gde je Lea radila.

– Nikada nisam bila ni u čijem klanu. Ja sam samo bila hrabra da sam u svakom trenutku mimo urednika mogla da dovedem svoje goste. Karleuša tada nije bila na spisku da može da uđe u tu medijsku kuću gde sam radila, ali ona je bila aktuelna i ja sam je pozvala. I tad sam dobila umanjenje plate ali sam imala sjajnu emisiju – rekla je Lea za “Svetski radio”, pa dodala:

– Ja nikada nisam podlegala uticaju, ucenama i zabranama. Puno puta sam bila kažnjavana. Eto, Jelena je bila zabranjena ali ja sam odlučila da je pozovem, šta je moglo da se desi. Emisija je išla uživo. Jedino što je mogao urednik da me pozove i da mi kaže da sam suspendovana ili skinuto ti je 50 posto od plate.

Lea je, inače, nedavno otkrila da je na RTS bila suspendovana jer je uradila emisiju sa patrijarhom Pavlom na svoju ruku.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here