Vesti

Od 23. februara u 22h na prvom programu RTS počinje da se emituje novi humorističko zabavni licencni šou „Snađi se”. Nakon Amerike, Italije, Izraela, Slovenije, Španije i mnogih drugih zemalja, ovaj međunarodni TV format konačno ima i svoju srpsku verziju.

O čemu se radi?

Zamislite da dođete sa dragom osobom u neki restoran koji je naša ekipa pre toga opremila kamerama koje se ne vide. Kelner vas zamoli da pođete sa njim do šanka ili do šefa sale da vam „nešto kaže”. Na drugom kraju restorana, a da to vaš prijatelj ne zna, čeka vas ekipa naše emisije. Pitamo vas – da li ste zainteresovani da učestvujete u igri koja vam može doneti 100 000 dinara. Ukoliko je vaš odgovor pozitivan, dobićete „bubicu”  u vaše uvo i set pravila. Preko bubice, naš voditelj i njegov gost šaputaće vam zadatke koje morate da obavljate pred osobom koju ste doveli u restoran, a da ona pri tom ne zna zašto se ponašate toliko čudno da svi gosti restorana zure baš u vas i vaš sto. Postoji nekoliko načina da se igra završi, da obavite sve zadatke ili bar deo njih do sigurne sume, da osoba sa kojom sedite otkrije da vas snimaju ili da odustanete od igre, rečenicom „ne mogu da se snađem”. Svaki od zadataka donosi takmičaru ili takmičarki određenu sumu novca, a našim gledaocima osmeh na lice i neponovljivu zabavu. Biće čudno, neprijatno,napeto, ali pre svega veoma smešno. Zadaci mogu biti razni, od toga da takmičari počnu naglo da štucaju, mucaju, pevaju bez razloga, do toga da ubeđuju osobu sa kojom sede za stolom da ih jure strani špijuni, paparaci ili policija. Što je zadatak teži i smešniji, to je novac koji takmičar osvaja veći.

U serijalu se pojavljuju i mnoge poznate ličnosti u ulozi takmičara, gosta voditelja ili „žrtava” (Ana Bekuta, grupa Hurricane, Tijana Dapčević, Sale Tropico, Inspektor Blaža, Iva Ilinčić, Ljubinka Klarić, Marija Kilibarda, Milan Kalinić, Neša Bridžis, Nenad Knežević Knez, Maja Volk i mnogi drugi). Pogledajte kako su se snašli, šta im je bilo najteže, šta najneprijatnije i koja poznata ličnost je spremna da ide najdalje, ne bi li zabavila publiku i osvojila novac.

Voditelj serijala je glumac i jedan od prvih srpskih „stand up” komičara Srđan Jovanović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here