Youtube
Zdravko Krivokapić

Pojedini portali objavili su snimak jednog od opozicionih lidera Crne Gore Zdravka Krivokapića, star 21 godinu, na kojem on sedi ispod slike Radovana Karadžića.

Crnogorski portal Antena M objavio je snimak iz 1999. godine koji je napravljen u kući Mileta Pavićevića, nekadašnjeg taksiste i četničkog vojvode. “Na skupu četnika u jednoj kući prisustvovao je i Zdravko Krivokapić, današnji kandidat za premijera Crne Gore”, navodi Antena, a prenosi Klix.ba.

Dalje se navodi da je sedeo “ispod slike tadašnjeg begunca, a danas ratnog zločinca Radovana Karadžića”.

Kako piše Antena M, snimak je nastao prilikom dočeka Nikole Kavaje, bivšeg oficira JNA, osuđenog dezertera, potom emigranta, člana četničke organizacije SOPO, a 1978. otmičara američkog putničkog aviona. On je osuđen u SAD zbog terorizma i drugih krivičnih dela na 65 godina zatvora, a pušten je na slobodu 1997. godine.

Na video-snimku, koji već oko deceniju kruži na internetu na raznim društvenim mrežama, raspoznaje se da je u Kavajinoj pratnji Vladimir Božović, sadašnji ambasador Republike Srbije u Crnoj Gori.

“Uz dobrodošlicu i zdravice, sluša se tada nezvanična srpska himna Bože pravde, drže se četnički govori i leleče nad srpstvom i Srbijom, a zapevao je i guslar”, navodi crnogorski portal.

Podsetimo, nakon parlamentarnih izbora Crnu Goru očekuje formiranje vlasti, a prema rezultatima izbora, do sada vladajuća DPS neće imati dovoljno mandata za formiranje vlade, zbog čega o tome pregovaraju opozicioni lideri.

Društvo u Crnoj Gori je inače duboko podeljeno na one koji podržavaju aktuelnog predsednika Crne Gore i njegov DPS i one koji su za opoziciju i promenu vlasti. Jedni druge već danima optužuju i preko “svojih” medija obračunavaju se sa političkim neistomišljenicima.

U svetlu te borbe osvanuo je i ovaj video-snimak.

1 COMMENT

  1. ocito je bolje biti i cetnik od milogorca ustace i siptara, dzaba lazi i prevare, kriminalci milogorci ce biti na tapetu konacno posle 30 godina pljacke drzave i naroda, jer naravno lako je sabrati sve pare koje je Milo zaradio `radom` i bogatstvo kojim raspolaze?? Milogorci su nesto najtuznije od postojanja Crne Gore, ajde bre uzmite u pamet da Srbiji Mila Gora ne treba ama bas ni za sta, dovoljno vas je a i previse u samoj Srbiji, Srbija vas digla posle zemljotresa, Srbija vas prigrlila ko svoje da direktorujete ovde, u Srbiji se medjusobno ubijate, i opet milogorcima Srbija ne valja??? Patologija lazova i kriminalaca!!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here