SNS: Taj što kaže da smo ga napali je nasilnik

0

Fonet/A. L.
Vladimir Đukanović kucka poruke za vreme skupštinske sednice
 

Đukanović je novinarima u Skupštini Srbije kazao da su aktivisti DS napali aktiviste SNS u selu Nanomir i Đurđevac i pozvao nadležne organe da reaguju kako bi građani Mionice mogli na "miran i demokratski način izađu na izbore".

Čovek za koga navodno tvrde da je pretučen (kandidat DS za predsednika opštine Mionica Milan Gavrilović) je nasilnik koji je obavljao funkciju predsednika opštine, a koji je ranije tukao odbornika Nove Srbije – rekao je Đukanović.

Prema njegovim rečima, Gavrilović je danas napao aktiviste SNS u selu Nanomir, a koji su u kampanji pozivali birače te stranke da glasaju.

– Fizički je nasrnuo na njih, ljudi su se branili i došlo je do incidenta – rekao je poslanik SNS.

Kako je objasnio, do incidenta je došlo i u selu Đurđevac gde je intervenisala policija, jer je kandidat za odbornika DS "upao na biračko mesto i pretio da će da razbije biračku kutiju ukoliko neko glasa za SNS".

Đukanović je dodao da je došlo i do trećeg incidenta kada je šest članova DS predvođeno suprugom kandidata DS za predsednika opštine Vericom Gavrilović upalo u prostorije SNS. Prema njegovim saznanjima, tu je reagovala i policija.

On je zapitao da li neko "iz očaja" izaziva incidente, jer u Mionici ne može da dobije "ni dva glasa" i istakao da je rano da se odluči da li će izbori biti poništeni.

– Incidenti nam pokazuju da neko želi da izazove možda i prekid izbora – naveo je Đukanović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here