EPA/Mikhail Tereshchenko
Sergej Šojgu

Naoružanje koje ima Rusija bi trebalo da pokaže Zapadu da je bolje da se sa Rusijom ne kače, izjavio je ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu.

– Ako govorite o Zapadu, onda se može reći da su oni mnogo raznih gluposti u poslednje vreme rekli. Čini mi se da je kod njih situacija ovakva: ujutro su ustali, pogledali, ‘šta bismo mogli da danas lupimo?‘ Malo o raspoređivanju nuklearnog oružja u kosmos, malo o pretnjama ovome ili onome. Slušajte, danas je jasno, jasno je odgovoreno: mi imamo to naoružanje, potrebno je da to za vas ne bude samo pretnja, potrebno je da privlači pažnju jer je bolje da se sa nama ne kačite – rekao je Šojgu nakon obraćanja predsednika Rusije Vladimira Putina Federalnoj skupštini.

Predsednik Rusije Vladimir Putin je u današnjem obraćanju Federalnoj skupštini rekao da su čiste besmislice tvrdnje da će Rusija napasti Evropu i dodao da je Zapad izazvao sukobe u mnogim zemljama sveta, a uprkos tome tvrdi da je Rusija ta koja je spremna da “napadne” Evropu.

2 COMMENTS

  1. gotov je…i jedan i drugi blefiraju i pucaju praznim pistoljima. Zaglibili su u ukrajinsko blato.I noikako da se izvade.

  2. SRBIJA POLAKO ALI SIGURNO IDE U EU! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI MENJAJUĆI EVRE I DOLARE U RUBLJE I JUANE I TRAŽITI POSAO U rUSIJI I kINI I NARAVNO SEVERNOJ KOREJI. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. I SRBIJI JE NAJBOLJE DA PREĐE NA EVRO. ŠTO ĆE SE U BUDUNOSTI SIGURNO I DOGODITI.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here