EPA/Boris Pejović
Dritan Abazović

Građanski pokret URA predložiće najverovatnije formiranje manjinske vlade bez Demokratske partije socijalista i bez Demokratskog fronta i za to će zatražiti podršku svih poslanika u parlamentu.

Kako navode, u slučaju da se obezbedi podrška većine u parlamentu za taj model usledila bi inicijativa za proveru poverenja sadašnjoj Vladi.

TV Vijesti je ranije javila da će koalicija Crno na bijelo održati sutra ujutro političke konsultacije, nakon kojih se očekuje pres konferencija, na kojoj bi trebalo da saopšte mogući model izlaska iz krize vlasti.

Konsultacije unutar koalicije Crno na bijelo dolaze nakon što je lider URE i potpredsednik vlade Dritan Abazovć prethodnih dana razgovarao sa kolegama iz pojedinih partija parlamentarne većine.

Abazović je pre dva dana u Ulcinju saopštio kako se nada da će se naći izlaz iz političke krize, ali i da se ne bi dvoumio da se proveri ima li Vlada Zdravka Krivokapića podršku parlamenta.

1 COMMENT

  1. Дритан албански лобиста, жели да као Албанац влада ЦГ. А и како не би, има брата и сестру докторе у Београду, још једног брата у Сарајеву, где је завршио студије. Добро се умрежио. Гради мост преко Бојане за везу са Албанијом. Ма, мичите тог \”политичара\” чим прије. Он и Кривокапић су највеће зло у Влади ЦГ.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here