Veliki incident dogodio se u Francuskoj kada je igrač jednog tima napao drugog, i to tako što ga je “u magnovenju” ugrizao za polni organ. 

Nemio incident desio se sredinom novembra prošle godine posle meča amaterske lige Tervil – Sotrih, na parkingu!

Rezultat, naravno, ovde nikog nije zanimao, ali se vest o onom što se desilo nakon meča brzo proširila i van granica Francuske. Naime, u tuči koja je eskalirala nesrećnim momentom, učestovala su dvojica fudbalera protivničkih timova, u nekom momentu pojavio se i treći kako bi ih razdvojio, i baš on je najgore prošao i čitavom metežu.

Njega je rival ugrizao za penis i ostavio ga da se u agoniji previja na betonu. Lekari su imali pune ruke posla da mu saniraju rane sa čak dvadeset šavova.

Ovaj bizarni incident dobio je epilog posle 3 meseca. Učesnici sukoba su ispitani, zbog specifičnosti situacije angažovani su i eksperti, i tek nakon toga je Fudbalska acocijacija okruga pod kojem učestvuju oba kluba, suspendovala najagresivnijeg igrača drakonskom kaznom od pet godina.

– Tuča se dogodila posle utakmice, na parkingu ispred stadiona. Došlo je do sukoba, eskalacije i stvari su se pogoršale – rekao je jedna do funkcionera Fudbalske organizacije distrikta Moselan u istočnoj Francuskoj, Emanuel Saling.

Suspendovan je čak i teško povređeni fudbaler, on doduše na šest meseci zbog učešća u tuči.

Utakmica je inače završena rezultatom 1:1, ali domaćin Tervil je na kraju kažnjen oduzimanjem dva boda zbog, kako je navedeno, izostanka reakcije kluba da spreče tuču. Osim toga, platiće i kaznu od 200 evra.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here