MN Press

Menadžer Mančester Junajteda Ole Gunar Solskjer kaže da njegov tim mora brzo da se oporavi od eliminacije iz Lige Evrope od Sevilje pošto nova sezona brzo počinje.

– Igrači moraju da nastave da napreduju, da rade ono što su radili do sada svakog dana, sa pravim stavom i mentalitetom. Biće nam potreban veći izbor igrača jer nas čeka duga sezona – i dalje ćemo zahtevati više od igrača koje imamo, ali ipak moramo da se pojačamo. Liga počinje vrlo brzo, a prelazni rok je dug, biće čudno. Moramo da budemo i dobri i pametni. Za samo dve nedelje se ponovo okupljamo i moramo da se pobrinemo za to da budemo sveži i spremni – kaže Solskjer.

Odlučujući gol postigao je Luk de Jong, a Sevilja je slavila sa 3:2 i plasirala se u finale.

– Rezultat je veoma razočaravajući. Nismo skrhani, ali ovo je jedan od poraza koji je teško podneti jer smo u nekim momentima igrali fantastično, stvarali smo šanse i nismo došli do golova koje smo zaslužili, barem po mom utisku. Trebalo je više da pritisnemo kada smo bili u dobroj poziciji. De Jongov gol… Želim da igrači traže odgovornost jedni od drugih, ali malo nismo imali ni sreće – zaključuje Solskjer.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here