Kaže se da je ženama šoping u krvi. Znalci za tumačenje zvezda tvrde da horoskopski znak i te kako ima uticaja na način na koji dame pazare.

Vatreni Ovan je uvek u pokretu. Ove dame tačno znaju šta traže od odeće i nikad ne lutaju, ali i ne pristaju da kupe nešto što nisu planirale. Devojkama rođenim u znaku Bika udobnost je od velike važnosti, zato su u stanju sate da provedu u kabini kako bi našle savršene pantalone koje im priraju koži ali i obliku tela. Dame Blizanci su žene na misiji koje se šunjaju između polica. One uvek traži najbolje cene pa obilaze sve moguće radnje. Rakovi vole da idu u kupovinu odeće samo ako za to imaju specijalan povod.

Žena Lav je rado viđen gost svih prodavnica. Kad je vlasnici ugledaju zadovoljno trljaju ruke jer znaju da će njena nezasita glad za kupovinom pozamašno da im uveća budžet. Dame rođene u znaku Device uvek kupuje planski i prepoznaju se po ogromnom spisku na kome imaju ispisan projekat šopinga za taj dan.

Žene Vage su neodlučne pa su zato istrenirane da kupuju od jutra do sutra. Čim se vrata butika otvore hita u kabinu noseći sa sobom oko 395 stvari u rukama. Pet sati kasnije izlaze i odlaze na kasu da plate trofeje. Škorpija ne voli da ide u pazar, najčešće naručuje odeću preko interneta da ne bi morala da se meša sa gomilom žena u buticima.

Dame Strelčevi su neuhvatljivog duha i njima je šoping samo još jedna avantura. Kada se jedan dan ne pojave u džungli butika počinju da kriziraju kao da nisu uzeli potrebne opijate. Jarčevi su žene koje kupuju uvek na istim mestima i to brzo obave. Vodolije pazare sve što im padne pod ruku. Dame rođene u znaku Ribe idu u šoping, ali uvek kupe poklone za najmilije, a one se vrate praznih ruku.