EPA/Malton Dibra

Analitičar Nedžmedin Spahiu se posle utakmice Švajcarske i Kosova oštro suprotstavio svima koji podržavaju jednu državu, dok žive u drugoj.

Švajcarska i Kosovo odigrali su sinoć utakmicu u okviru kvalifikacionih utakmica za Evropsko prvenstvo 2024. Stadion u Bazelu bio je skoro potpuno ispunjen Albancima, a utakmica je završena rezultatom 1:1, čime se Švajcarska plasirala na Evropsko prvenstvo, dok je Kosovo zvanično ostalo van “Euro 2024”.

Ovo je izazvalo reakciju analitičara Nedžmedina Spahiua. On je u objavi na svom Fejsbuk profilu Albance nazvao izdajnicima.

Spahiju se oštro suprotstavio svima koji podržavaju jednu državu, dok žive u drugoj.

“Albanci izdajnici svuda. Na Kosovu jedu kosovski hleb i naginju ka Albaniji, u Švajcarskoj jedu hleb Švajcarske, a naklonjeni su Kosovu. Ne izdajte zemlju koja vas hrani”, napisao je Spahiu.

23 COMMENTS

    • Jeli ste vi dosta sa Kosova.
      Kako ono beše:
      Trepca radi brograd se gradi.
      E pa dosta beše,opametili smo se mi jednoma vi dosta ste ziveli u tudjoj grbaci.

      • Sram vas bilo! Kosovo i Metohija je bilo i ostaće srpsko. U srednjem veku na KIM nije bilo mi jednog Albanca. Srbi sa KIM su vas masovno primali dok ste bežali iz Albanije, pre svega posle drugog svetskog rata. Poklanjali su vam svoju zemlju i svoje kuće, da bi ih vi potpuno proterali sa KIM, i još uvek ubijate, zlostavljate i preterujete Srbe sa njihovih vekovnih ognjišta…palite srpske crkve i manastire, prekopavate grobove…sve što je na KIM je srpsko i Trepča i sve ostalo. Samo, davno je rečeno da je sve što je oteto i prokleto. Srbima je KIM oteto, budite sigurni biće i vraćeno kad tad…

      • Vi se opametili a ameri nam uzeli Kosovo da bi ga navodno vama dali ali za svoje potrebe..znaj da se amerika gasi, a kad se ugase i odu, mi se vraćamo. Do tada će sve sile sa istoka da budu iznad Amerike..

    • Ако вам је изградио Косово? Да нисмо вам трпали паре и где треба и где не треба, не би ни асфалт имали и пили би воду са извора. Кад сте све добили, сад се опаметили. А био сам скоро тамо, видим- лепо вам је. Ако не знаш шта хоћу да кажем, или негираш, ниси одатле или си бот.

  1. na kosovu su jeli srpski hleb radili u srbskim fabrikama a onda su pobili albanske zastave i nazivaju ga velikom albanijom tako ce uraditi i tamo samo polako

  2. Pravo čudo, uvek su ujedali ruku koja ih hrani. Učešće i američku a onda se mogu samo međusobno ujedati. Nisu ni svesni kako im se bliži Kavkaz

  3. Захваљујући отвореном Балкану јешће их још више наш хлеб и на крају нам узети још територије.
    Сами смо криви.
    Србију воде Срби по потреби,.
    Има ли један Србин да је био председник црне горе?
    Нема!
    А обратно,колико хоћеш!
    Има ли један Србин да је био или хоће да буде председник Босне или републике српске,не,а обратно.
    Људи који су побегли са својих огњишта одједном воле Србију и њу ће да спашавају а нису своје огњиште.
    Е такви нам доводе још више Шиптара и других

  4. Hljeb jedu samo oni što nemaju ništa kvalitetnije. U švajcarskoj ljudi imaju visok Standard pa im ne treba sirotinjski balkanski hljeb.

  5. Kod nas,u C.Gori,a i u Srbiji,99% pekara,slastičara,buregdžija,je albanske nacionalnosti,sa Kosova…Tako da je upitno,ko jede,ili ko je jeo,i čiji je hleb…Sigurno je samo,da je brašno vojvođansko

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here