commons.wikimedia/RG72
Supermarket Eurospar u Moskvi

Spar internešenel najavio je ulazak brenda na maloprodajno tržište Kosova, 27. evropsko tržište, preneli su prištinski mediji.

Spar Kosovo je novi entitet koji je osnovao konzorcijum partnera u veleprodaji i maloprodaji robe široke potrošnje, a koji će raditi u partnerstvu sa Spar internešenelom kako bi kosovskim potrošačima isporučio novi globalni standard iskustva u maloprodaji robe široke potrošnje, navedeno je.

Predstavljanju Spara na Kosovu, održanom 10. jula 2019. godine u Švajcarskoj, prisustvovali su lokalni mediji, dobavljači i vladini zvaničnici gde je objavljeno da će u sledećih pet godina biti otvoreno 35 trgovina širom zemlje.

Postoje planovi za otvaranje tri  prodavnice do kraja 2019. i dodatnih sedam trgovina tokom 2020. godine. One će biti u Prištini, kao i u drugim gradovima na Kosovu.

Holandski lanac Spar (u Srbiji se često koristi i nemački izgovor Špar) sada posluje u 13.115 trgovina na četiri kontinenta, zapošljavajući oko 350.000 ljudi širom sveta.

2 COMMENTS

  1. Pa zato im treba autoput do Prištine, ali neće da daju pare, nego mi treba to da finansiramo i podižemo kredite!

  2. Alek Musliu(vučić) nas je prodao. Svakog dana nas pravi na budale i sve više ulaže u svoju otadžbinu. Da li je naš narod glup ili proklet pa ne vidi šta se dešava. Ili dolazi ono vreme Otomanske Imperije kad smo prodavali VERU ZA VEČERU!!!!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here