Todd McFarlane sprema novi talas Spawn ekranizacija, a za jednu od njih će mu ciljana publika biti deca.

Tokom Fan Expo-a u Kanadi, McFarlane je najavio da će Spawn dobiti dve animirane serije, od kojih će jedna biti za decu, a druga za stariju publiku.

„Trenutno pregovaramo. Imao sam par sastanaka ovog vikenda o različitim izgledima animacije. Želim nešto što će dopreti do mlađe publike i na kraju ih dovesti da postanu „zavisnici“ od Spawn-a. A tu je i serija za odrasle. Mislim da će obe doći nakon filmskog reboot-a“, ističe McFarlane.

Uprkos tome što je kao strip prepun zrelih tonova, film iz 1997. je bio omekšan oznakom PG-13 i tako umanjio zrelije elemente lika. Istovremeno je objavljivana i HBO animirana serija čija je ciljana publika bila odrasla. I sam McFarlane se često poigravao sa likom kroz njegovo stripovsko postojanje, te je njegov web strip iz 2008. The Adventures of Spawn zamišljen kao strip za sve uzraste.

Uprkos najavama, ove animirane serije najviše zavise od filmskog reboot-a. Film se nalazi u produkcijskom paklu od 2015. godine, a McFarlane bi trebalo da ima svoj rediteljski debi. Rano ove godine film je trebalo da počne sa snimanjem, ali je to pomereno. Poznato je da će Jamie Fox glumiti Spawn-a, a Jeremy Renner će igrati detektiva Twitch Williams-a.

Spawn će ove godine imati jubilej sa svojim #300 brojem, a naćiće se i u popularnoj igri Mortal Kombat 11.

Datumi izlaska filma i najavljenih animiranih serija još uvek su nepoznati.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime