Kosovo online

Srbin Milun Milenković uhapšen je u Kosovskoj Mitrovici. Zbog akcije hapšenja sirene se čuju u gradu, što je izazvalo reakciju žitelja severnog dela. Sa južne strane grada čuo se i jedan topovski udar.

Prema navodima očevidaca, u severnom delu Kosovske Mitrovice specijalci policije u civilu sproveli su akciju hapšenja “sa oružjem na gotovs“ uperenim prema prolaznicima. Koristili su suzavac i nasumično prskali okupljene.

U kratkom vremenskom periodu došlo je i do sukoba. Nekoliko desetina policajaca povuklo se u Bošnjačku mahalu, a pristigla su i oklopna vozila. Svećlja tvrdi da su prilikom hapšenja napadnuti pripadnici Kosovske policije, pri čemu su trojica lakše povređena.

S druge strane, ubrzo nakon ovog hapšenja koje se dogodilo u centru Kosovske Mitrovice, veći broj građana okupio se na raskrsknici u ulici Lole Ribara, odnosno kod Tehničke Škole i doma zdravlja. Nešto dalje, u pravcu mosta koji vodi ka ETC-u, odnosno u Bošnjačkoj mahali, nalazi se više vozila specijalnih jedinica Kosovske policije.

Na glavnom mostu na Ibru nalaze se italijanski karabinjeri.

12 COMMENTS

  1. Kurti vrsi teror nad Srbima ne prestaje sa hapsenjima.Treba Vucic hitno da udje na Sever i zavrsi jednom satime da sve specijalce najureiz Severa.Dosta je vise straha da nemogu Srbi normalno da zive i rade

  2. Etnicko ciscenje Srba se nastavlja na kosovu i Metohiju.Evropa cuti.ili.mozda prave se slepi.i dozvoljavaju Kurtiju da radi sta hoce.Treba ga zaustaviti jer priziva rat pravi se hrabar sto je Natotu inace vec bi bio u Oslu.

  3. Kurti ima listu sa imenima i prezimenima koji jesu identifikovani od državne službe tz Kosova i video snimke onih vođa koji su bacali šok bombe monotov koktele i razne eksplozivne naprave prema mirovnoj misiji KFOR i Kosovskim Specijalcima i ranili ih ugrozili im zivot hapsiče sve koji su učestvovali u neredimai uništavali javnu imovinu npr. policiska vozila ništa novo ima argumente mora da izazove konflikt kako bi uvukao Srbiju i vojnu intervenciju u konflikt sa NATO mirovnom misijom.

  4. Srbi sa kosova trebaju se bolje organizovati i zesce najuriti ote kao fol specijalce ote specijal budale sa brezobraznim Kurtijem trebaju srbi nji opkoliti i pohapsiti e onda ce gospoda iz evrope reagovati i traziti od kvora da stite te specijalne budale e onda treba srpska Vojska uci na svoju teritoriju i izbaciti nacisto ocistiti te specijalne idijote i ote sto i stite da nas narod napokon bude miran od idiota vise od 20 godina ubijaju hapse protjeruju matletirju otimaju teritoriju srpsku ruse spomenike na grobovima nasih mrtvih sta im smetaju nasi mrtvi preci nece to jos dugo trajati

  5. Напето је за Србе на КиМ
    А шта може друго да се уради
    Него на силу одговорити силом ,
    И тражити помоћ и повратак Русије🇷🇺на КиМ

    🇷🇺☦️🇷🇺Слава Русији

  6. Pa jebiga i mi smo vršili Proteravanje Abanskog naroda sa KiM čak smo isterali za 24sata više od pola miliona.
    Pa i nama se vraca isto.
    Ajmo da se probudimo i da pocnemo da živimo.

  7. To što su Albanci godinama doživljavali teror od strane režima Miloševiča onomad 1990 do 1999 god i bili proterani sa svojih ognjišta na sprovod ko za vrjeme Hitlera protiv jevreja 689.000 Albanaca proterano sa kosova za samo 48 sati od strane Milicije i Vojske Srbije ,u pravcu Makedonije i Albanije bez ikakvog razloga oduzete lične karte i ostala dokumenta i novca jer su bili opljačkani od raznih paramilitaraca VS danas to isto doživljavaju Srbi od strane režima Kurtija samo razlika je u tome tad nama Srbima je bilo drago dok smo to gledali sprovod Starce Žene Djece i nemočne tad smo uzvikavali Srbija do Tokija dok danas nam krivo to je to došlo do naplate tražili smo sad gledajte.Pa ljepo razmislite ko kriv ko dužan ko ispašta.

    • Odakle vi znate ko je ovde Albanac a ko nije. Svi mi imamo prva na misljenje bio ti Srbin ili Japanac.
      Cinjenica je u tome da je nasa drzava SRBIJA pomogla Zapadu i svetskim silama da se raspadne JUGOSLAVJA koja je bila velika sila u tadasnjoj Europi i put ka Bliskom Istoku i Aziji, a dana vladuju nam Stranci i grade njihove luke.

      Jos nesto treba da budete seretni ako ovu novinu citaju svil Narodi i Narodnosti bivse JUGOSLAVIJE.
      Savet: Probudi se i pocni da zivis ne siri mrznju

  8. Odakle vi znate ko je ovde Albanac ili Japanac i ko pise pod kakvim imenima. Cinjenica je da je nasa drzava SRBIJA sve ucinila da pomogne Zapadu da se JUGOSLAVIJA rasturi, drzava koja je bila jaka u tadasnjo Europi, a bila je i put ka Bliskom Istok i Aziju. Sada nam vladaju stranci i gradu njihove luke.
    Zato mala bolje pomislite vasu logiku mit sirenjem mrznje ko pati, ko gubi i ko mre za interese drugih.
    Najbolji primer je Firma koja gasi ognjista na teritoriji Srbija da bi kopala licium za Baterije.

    Savet: Nei siri nrznju probudi se.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here